Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och 4:de Tatueringen!

sep 29, 2010 | Tatueringar


Det här är min fjärde tatuering jag gör (återigen, där jag HÅLLER i nålen, den sitter alltså inte på MIN rumpa!)
Jag fick den stora äran att tatuera Tobbes rumpa! Tobbe är bra snäll, ställer upp i alla väder trots att jag satt och karvade i honom nästan outhärdligt länge!
Så tack!

Det här med tatueringsyrket, jag har inte hållit på länge, men än så länge så ÄLSKAR jag det!
Det är en mansdominerad värld och då är det lite extra roligt att få vara tjej, speciellt tjej och duktig!
Jag trivs med att jobba med killar, det känns lättare på något sätt, som att man kan be dom dra åt helvete rakt ut, utan att säga det bakom ryggen. Det tycker jag om.
Sen är det här en värld, där jag , trots mina minimuskler kan få en stor starka karl att pipa som en liten flicka. JAG har all makt för det är jag som håller i nålen.
Fånigt kanske, men det känns som jag får en revanch genom att sätta på mig de där svarta handskarna (fast Jojje har gett mig egna, rosa!). Som att jag hämnas alla gånger någon sagt att jag borde skaffa tandställning, något kallat mig tjock eller ful, alla gånger jag blivit lurad, ledsen och förstörd, alla uteblivna sms och tysta telefoner, alla vidriga facebookuppdateringar och statusändringar, alla ovetande jobbiga stunder och allt hemskt som någonsin hänt mig.
Det hämnas jag för nu.
Genom att försöka bli en grym, kvinnlig tatuerare i en värld full av män!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...