Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Akuten!

jan 17, 2010 | Tankar och Vardag


Imorse vaknade jag och kunde knappt få upp ögonen.
Ringde akuten och fick en tid.

Som tur är har jag den finaste och snällaste storebroren i världen som kom och hämtade mig och skjutsade mig till akuten.
Sen satt han snällt brevid och höll mig sällskap och sen skjutsade han hem mig igen.

Jag fick äta inte mindre än SEXTON kortisontabletter för att få ner svullnaden i ansiktet och det konstaterades att jag fått en kraftig allergisk reaktion och nässelfeber.

Mattias tyckte jag såg ut som en kokt frikadell i ansiktet.

Nu har jag iallafall fått en hög med medicin så förhoppningvis frisknar jag till snart. Godis hjälper nog också.

(Angående önsketeckningarna så är det jättebra att ta fram när inspirationen falnar, men just nu har jag inspiration så det räcker ändå. Men fortsätt önska om ni vill, fast det är UTMANINGAR jag vill ha!)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...