Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Allis!

jul 14, 2011 | Allmänt

Idag spenderar jag hela dagen hos veterinären i Jönköping med älskade lilla Allis.
Inatt knackade det på vår dörr och sen fick vi en ledsen, hängande katt i knät. Överkörd, överkörd!!! Man får inte köra över Allis!! Hellre får man rycka av mig både armar och ben men rör inte Allis!!
Med röda svullna ögon har jag och Emil vakat hela natten, turats om att klappa och trösta en katt som gråter i högan sky.
Hennes lilla tass är av och nu väntar vi på svar om de kan laga vår finaste familjemedlem.

Jag hatar den här dagen!


– Posted using BlogPress from my iPhone

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...