Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Ansiktet!

jan 15, 2010 | Tankar och Vardag


Igår mådde jag skumt hela dagen, va yr och mådde illa.
Imorse mådde jag bättre men när jag gick upp och duschade och skulle torka ansiktet kändes det som handduken va ett rivjärn!

Kollade i spegeln och upptäcker att stora delar av ansiktet är rödflammigt, fullt med små röda prickar. Ser ut som psoriasis ungefär! Hela näsan, upp i pannan och ut över ena tinningen.
Snyggt.

Jag har antagligen fått en allergisk reaktion, kanske på klorinet eller på kloret i bubbelpoolen jag badade i för några dagar sen.
Har haft såhär en gång förut och det va också efter den där bubbelpoolen så jag vet inte om det hänger ihop. Annars är jag väl allergisk mot Stockholm helt enkelt.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...