Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Arbetsproverna! (igen)

feb 23, 2010 | Teckningar


Jag tjatar om dessa prover, men det upptar så himla mycket tid och är så intensivt just nu i slutet. Det sista är snart på plats och de står där uppradade.
Jag önskar jag fick visa dom för någon som förstod sig på sånt här. Emil såg mest ut som jag va spritt språngande galen när jag visade vad jag gjort. Han svarade bara ”det blir nog bra du”.

Det saknar jag i den här stan, någon som verkligen vet vad jag sysslar med. Känns inte riktigt som någon förstår.

Kanske visar jag er mina prover en vacker dag, men än sålänge håller jag det för mig själv och försöker analysera och se det utifrån på bästa sätt, även om det mest är ett virr varr just nu.

Snart är det dags att hugga tänderna i Beckmans ansökningen också. Skam den som ger sig.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...