Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Återträffen!

jul 23, 2010 | Tankar och Vardag


Jag har fått inbjudan till återträff.
Jag har bävat för den inbjudan i över ett år.
Tyckte först att det skulle bli jätteroligt, sen tyckte jag det skulle bli hemskt och så har det fortsatt fram och tillbaka.

Jag hatade min högstadietid. Mer än allt. Får rysningar när jag tänker tillbaka.
Det var inte nödvändigtvis min klass jag hatade, bara hur jag själv mådde och hur det kändes att gå till den där jävla byggnaden varenda dag och ständigt och jämt ha ont i magen.

Då är frågan om man vill lägga 400 kronor på att återuppleva det igen?
Kanske hade jag hellre betalat dom pengarna för att slippa.
För visst är det tio år sen och visst har man släppt mycket av vad som hänt sen dess.
Men sätter man samma personer som då i ett och samma rum, så kommer det bli alldeles för påtagligt hur ont den där tiden fortfarande gör.
Oavsett om det gått en vecka, tio år eller hundra år.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...