Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Baddräkten!

maj 25, 2010 | LoppisIdag har jag köpt en ny baddräkt! Jag är hemskt förtjust i att baddräkten kommit tillbaka, man kan sitta hur man vill, röra sig hur man vill utan att va orolig för att magen väller hit eller dit!
Den här är perfekt på alla sätt och vis, den är inte för högt skuren i benen, den har extra stöd för brösten och sen är veckad i urringningen.
Kunde inte bli bättre, 249 kronor på Kappahl!
Nu är jag redo för Öland, lite solbränna på det här bara så är jag good to go!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...