Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Beroendet!

feb 16, 2010 | Tankar och Vardag


Igår gjorde jag mitt första gympass! Det va jobbigt, så in i helskotta då och då till och med. Men det var mer roligt än jobbigt, så idag, imorgon och på söndag är jag inbokad för mer träning.

Jag är en beroendepersonlighet, blir beroende av det mesta. Därför kommer jag aldrig någonsin skulle prova droger, för jag vet att provar jag så sitter jag på plattan inom några år. Jag må vara en sån person som lätt blir beroende, men dum det tänker jag inte vara.
Jag har varit beroende av mycket genom åren, daim, hostmedicin, apelsinkrokant, internet, sportlunch och knivar. Men jag har slutat med det mesta.
Nu hoppas jag att jag ska bli beroende av träning istället.
I natt låg jag med välbekanta symtom ”om jag springer hem från skolan hinner jag kanske trycka in ett pass där, där blir det två dagar emellan, då måste jag till gymmet senast lördag….” osv osv.
Men det kändes skönt. För jag vet att det här är inte det minsta skadligt för mig.
Bara nyttigt.

Dessutom var instruktöen inte det minsta läskig, inte de man tränade med heller. Jag va inte tjockast och jag va inte smalast, jag va inte äldst och jag va inte yngst. Jag bara va.

Det här är för övrigt en bild på mina nya senilsnören från cheap monday. Bara sådär appropå ingenting.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...