Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Betonghjärtat!

jun 15, 2011 | Bröllop, Inredning, Tankar och Vardag
Ni vet att jag skrev om ett betonghjärta jag hittade i Stockholm, kärade ner mig i totalt men aldrig köpte?
När jag var i Karlstad sist fick jag och Emil en förlovningspresent av mamma och jag hoppade högt av glädje när jag såg att det var just betonghjärtat!
Dessutom hade hon köpt det till mig INNAN jag ens hade sett det i Stockholm, great minds think alike you know!
Fick en tanke om att kanske ha med det på bröllopet, att ha ringarna i, men sen kom jag på att den stackars best mannens kavaj kommer bli alldeles sned om han ska ha ett hjärta i betong i fickan!
Men vi får se, kanske kommer vi på nån fiffig lösning. Fint är det iallafall, så fint att man knappt kan sluta kolla på det!
Köper man det så stödjer man dessutom rädda barnen, så det är bara bra saker med betonghjärtan helt enkelt!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...