Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och ”Brevet”!

nov 17, 2011 | LoppisIgår hamnade jag som sagt av en slump hos företaget baoobaoo.
När jag kikade igenom deras sortiment fick jag syn på det här sjukt coola datafodralet!
Det är gjort i nått superpapper så det inte går sönder, men ändå känns precis som ett riktigt kuvert. Det gör också att man kan rita på det.
Till min förtjusning fick jag med mig ett hem!

Såhär tjusigt ser det ut inuti, med rött sidentyg!

Knäppningen.

Såhär skrev jag på mitt fodral, så alla vet var de ska skicka det om den kommer på villovägar, haha!
Sen la jag till två frimärken också, för säkerhetsskull.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...