Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Bröllopet!

maj 14, 2011 | Bröllop

Som ni säkert inte missat så ska jag och Emil gifta oss nästa sommar!
Jag har drömt och längtat och planerat och önskat så länge jag kan minnas och nu ÄNTLIGEN ska jag få gifta mig och med den ABSOLUT finaste mannen i världen dessutom!!

Men som sagt, det här med bröllopsplanering, jag hade verkligen sett fram emot att göra det men nu har jag liksom kommit av mig lite.
Jag hade ganska klara tankar om hur jag ville ha det, men sen kom det så himla många förslag från alla håll att jag tappade greppet lite och blev mest trött.
Men nu har jag bestämt mig för att försöka komma tillbaka till ursprungsläget och försöka att glömma alla tips och råd och ideér från andra håll än från mitt och Emils.
Vi vill ha det enkelt, väldigt enkelt. Med picknick och liveband, sommar och gräsfläckar, skavsår och prästkragar, champagne och flugor.
Ingen oxfilé, ingen avancerad håruppsättning, inga suffléer eller sidensläp, inga tiaror eller svettiga smokingar.
Vi vill ha det precis så som vi är, ofancy, annorlunda och roliga.
Vill inte att nån ska behöva göra nått de inte vill, vi behöver absolut ingenting, vill man inte hålla tal så skit i traditionerna, regler är till för att brytas. Ingen ska behöva ha ont i magen när vi gifter oss.

Jag samlar iallafall ihop lite bilder, som inspiration och som utgångspunkt kanske, sånt jag tycker är fint helt enkelt.
Här är lite favoriter.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...