Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Brudklänningen!

aug 28, 2011 | Allmänt

Jag tog med mig min brudklänning till Karlstad för att visa mormor. Så idag har vi petat, klämt och diskuterat tyll och skor och hårrosetter.
Jag låter den va som den är, utan att lägga till prickig kjol som jag tänkte från början.
Nu börjar däremot jakten på den perfekta brudhatten! Jag vill ha nån liten, käckt på svaj. Hittade en gång en bild på en origamiliknande sak men kan inte för mitt liv hitta den igen! Någon som vet?

Eller, om man är riktigt modig, så gör man en själv!


Klännings sneakpeak!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...