Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Damernas Värld!

nov 23, 2011 | Tankar och Vardag, Teckningar


Igår fick jag Damernas Värld i brevlådan, i tidningen hade Emma Sundh satt i en lapp så jag följde hennes råd och tadaaaa, där är ju min kalender!
Så himla fint!

Vill ni beställa en kalender så mailar ni till ilebykalender@hotmail.se
En kostar 300 och två kostar 500! Köp en till dig och ge bort en i julklapp vettja!

Igår var jag på vernissage med skatteverket och länsstryelsens konstförening. Det var väldigt roligt och jag har fått en ny bild av konstföreningar. Jag trodde det bara var stela tanter som tittade på finkonst och åt salta pinnar. Så var det verkligen inte och jag kände mig väldigt välkomnad. Så tack för det!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...