Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och de Eviga Husdrömmarna!

jul 13, 2011 | Inredning, Tankar och Vardag


Det finns ett så himla ljuvligt hus ute på henet som jag drömmer om lite i smyg. Ett sådär superstort där man får plats med alla loppisfynd man aldrig köper pga platsbrist, ett kök där man har plats med både gå-in-skafferi och blommor på vedspisen.
Det är nått med röda hus med snickarglädje på verandan som slår an nått hos mig, en liten liten nervi min hjärna som är direkt kopplad till stugan i Värmland där vi var när jag var liten, en veranda där man kan ha gummistövlar och dricka saft och äta singoalla med seg sylt i som legat lite för länge i ett skåp.

Åh åh åh, vad jag önskar jag hade ett hus, ett med veranda och grusgång.
Där vill jag bo alla mina dagar med min man med mustasch!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...