Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och det Perfekta Livet!

sep 7, 2010 | Tankar och Vardag

När jag ser mitt drömliv framför mig, så tänker jag det ungefär såhär:

Att jag ska må ungefär såhär, liksom luftigt och fritt. Kunna bestämma själv och göra som jag vill.
(bild thecherryblossomgirl)

Sen skulle jag vilja se ut ungefär såhär, liksom bara sådär fin. Så man kan sätta på sig vad som helst, hoppa hur man vill och dansa som man har lust med.
(bild thecherryblossomgirl)

Jag tänker mig att min familj kommer bli ungefär såhär. Helknäpp men har skitroligt ihop. Mamma klär ut sig och pappa gör som han blir tillsagd, även om det innebär att se ut som ett fån och barnen skrattar hysteriskt.
(bild theselby)

Såhär ska vårt hus kännas. Kaotiskt men fint. Som att vi haft roligare saker för oss än att städa, att det är helt okej att dra fram allt man äger om man känner för det. För det går ju alltid att plocka upp det vid ett senare tillfälle!
(bild theselby)

När jag tänker på mig själv ser jag mig alltid i randiga Gudrun Sjödén klänning, raggsockor och kinaskor. Eller byxor som dom här, sådär konstiga att det bara är jag som skulle kunna passa i det. För jag är precis som jag vill.
I mitt eget perfekta lilla liv.
(bild från comeagain)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...