Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Emil förklarar!

feb 4, 2009 | Tankar och Vardag


Jag och Emil pratade om hur det ska bli att bo ihop, jag sa at jag skulle vara en exemplarisk flickvän!
Han frågade vad det innebar och jag svarade:
Hmmmm…..hittar på roligheter vi kan göra på helgerna, utflykter å sånt, pussar dig varje morgon innan du går till jobbet, gör kaffe åt dig efter jobbet, lagar mat åt dig ibland och älskar dig fast du snarkar

Så min motfråga blev såklart: vad är en exemplarisk pojkvän då?
Emils svar:
hmm
att jag alltid ska finnas för dej och leka med dig när du vill det så du inte blir uttråkad, följa med på loppis och sånt och säga att alla saker du drar hem är fina.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...