Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Familjefotograferingen!

dec 12, 2016 | Tankar och Vardag

Igår var vi hos en fotograf, ingen mindre än figjam.se, eller ja Martin som han heter.
Vi är verkligen inte typerna som går till fotograf, tycker ofta det blir så stelt och uppställt.
Men samtidigt är det ju himla kul att ha lite kort där alla är med.

I Värnamo får man en familjebild när man får barn, som sen hamnar i tidningen. Vår såg ut såhär:

10670163_10152789891794009_2273900271574733179_n
Så som ni förstår så var det en stund sen vi fotades sist.
Såhär såg vi ut hemma i soffan när Knut fyllde ett år:

IMG_6203

Men, nu var det alltså dags igen och igårkväll fick jag ett första smakprov från fotograferingen med Martin. Här kan jag ju även baka in en av Emmas julutmaningar, nämligen ”ta ett cheasy familjeporträtt”. Håll till godo!

familj

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...