Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Familjen!

okt 8, 2011 | Allmänt


Ikväll har vi suttit och spelat sällskapsspel hela kvällen.
Det finns ingenting som värmer ända in i själen så som att gapskratta med sin familj, att fylla i varandras meningar och ha exakt samma humor, det är det finaste som finns.
Jag säger ofta det, att få skratta så man gråter är det skönaste som finns men det händer på tok för sällan! Men när man är med familj, då är det snarare oundvikligt!


Tur att jag ska vara kvar i en hel vecka, jag tror jag kommer ha träningsvärk i skrattmusklerna när jag kommer hem.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...