Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Formex!

jan 19, 2012 | Allmänt

Alltså den här mässan, den är så sjukt stor! Har gått runt i timmar och har ändå bara sett en tredjedel!
Min hjärna kokar av intryck, färger och idéer.
Jag har sett Ernst, pratat med en man om att va ung tjej och egen företagare, köpt stämplar till kontoret och ätit mitt livs dyraste och sämsta sushi.
Bra dag med andra ord. Men jag kommer somna tidigt ikväll vill jag lova!


(100 spänn för sex iskalla äckelbitar)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...