Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Frågorna!

aug 13, 2010 | Tankar och Vardag


Jag är en dålig bloggerska på det sättet att jag är VÄRDELÖS på att svara på kommentarer! Det är väldigt dåligt av mig med tanke på att ni är så himla fina i era kommentarer till mig.
Men nu ska jag sätta mig i en bil i fyra timmar och sen avsluta kvällen med min fina fina familj hemma i Karlstad, så under tiden kan ni fråga PRECIS vad ni vill så lovar jag att svara imorgon!
Vad tror ni om det?

Fråga på nu så hörs vi imorgon!
Ni är världens bästa läsare, verkligen. Så tack.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...