Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Gårdagen!

mar 15, 2009 | Tankar och Vardag

Igår hade jag mitt bästa kalashumör och kvällen va fantastisk med buzz, melodifestival och pizza! De där björn borg människorna är himla bra! Så tack Hanna för en ypperligt trevlig kväll!

Men sen då, jo jag skulle åka taxi hem. Taxi är bra då man vet att man kommer hem ordentligt, man slipper äckliga fulla människor och gå ensam.
Trodde jag.
Tills jag satte mig i taxin från helvetet. (det måste också tilläggas att detta va ett helt vanligt taxi företag, ingen svarttaxi eller så)
Taxichauffören var runt femtio år, han började med att berömma mina byxor (trasiga tights från gina) och sen smekte han mig på låret. Jag kände redan då att det här kändes jävligt skumt.
Sen åkte vi vidare och jag sa nått han skrattade åt och då tog han min hand och sa att jag hade lena varma händer och sen släppte han inte. Jag kände mig ytterst olustig och bad honom ha båda händerna på ratten. När vi kom fram sa han att jag kunde få specialpris, sen sa han ”får jag ingen kram” och jag visste inte vad jag skulle göra så jag gav honom en kram, han började pussa på mig och höll fast mig när jag försökte gå ut ur taxin.
Kom iallafall ur taxin och kunde småspringa in i lägenheten.

Idag känner jag mig helt skakad, otroligt kränkt och utnyttjad!
Jag vet att jag borde sagt ifrån men det är inte så lätt när man är tre gånger mindre, ensam och mitt ute i skogen!
Jag ska aldrig åka taxi mer, jag går hellre den milen hem om det skulle va så.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...