Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Håret, igen!

jul 11, 2010 | Hår


Såhär blev resultatet!
Malin som för övrigt är grym, gjorde först en avfärgning sen färgade det kopparaktigt och la i ljusa slingor.
Jag är så hiskeligt nöjd och känner mig som en helt ny person!

Nu måste jag nog teckna lite bara för det!

Klockan halv fem imorse doppade jag mig i ett öde, salt hav med en knallröd sol som precis gått upp, i ansiktet.
Det var det bästa jag gjort den här sommaren.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...