Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Hårfärgen!

feb 21, 2011 | Hår


På fredag ska jag till frisören igen, mitt tidigare oranga hår är numera mer blond-orange-ljust-utväxt-blaj så jag måste fixa till det.
Frågan är bara hur?
Så nu får ni hjälpa mig!
Jag gillade det oranga jag hade och jag älskar Elsa Billgrens mörkare version av det, sen gillar jag det där med lååååååååång mörk utväxt och ljusare i topparna.
Sen finns det ju alltid kritvitt och sådär jag-steg-bara-upp-ur-sängen-blont också.

Vad tycker ni?
Tänk vår, New York och roligheter!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...