Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Hatten!

apr 22, 2010 | Pyssel
Vi har haft hattkurs i skolan! Så jästrikens roligt!
Jag gjorde ett plommonstop och den här sjömans/flygvärdinnekepsen!
Nu är mitt nästa ”hitta-på-loppis-mission” en hattstock!

Jag har också räknat ut att jag inte kom in på Konstfack eftersom min brevlåda ekar tom från intervjubrev.
Min mage gjorde ont när jag insåg det men samtidigt blev jag ännu mer sporrad att göra bra prover till Beckmans.
De är redan nu bättre än de jag skickade till Konstfack.
Men klart det svider lite i hjärteroten att ÅTERIGEN ge upp drömmen om Konstfack.
Det här var nog sista gången jag plågade mig själv med att söka.
Fast det har jag ju sagt varje år så.

Andra saker jag får vara glad åt:
-Nytt uppdrag för UnderbaraClaras tidning! Extra roligt eftersom det är sånt som jag inte brukar teckna.
-Ett jobb för en tidning!
-Två teckningar med klippdockor till ett barnklädesmärke!
-Tre teckningar till Björn Borg Footwear!

Sug på den du, Konstfacksjävel!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...