Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Hello Kitty!

jan 5, 2009 | Tankar och Vardag


Detta eviga tjat om Hello Kitty! Var man än går, vad man än läser, vad man än ser så är det denna helt uttryckslösa kisse överallt!
Hittar man en fin bh, så är det självklart den där jäkla katten någonstans på plagget, hittar man sköna mjukisbyxor så står det alldeles säkert hello kitty någonstans! Jag är snart 25 år, jag är i den ringa åldern då jag inte känner mig lockad av tecknade katter på behån. Är en randig behå UTAN katter på för mycket begärt? Jag tycker katten i sig är ganska söt, på en treåring eller så skulle jag tycka det va urgulligt. Men på nån som är över tjugo tycker jag det känns sådär sött.
Bli inte arga och hotfulla nu, ni får självklart älska denna katt.
Jag är bara trött på att se den precis överallt, men med det sagt så måste jag visa mina tofflor från Valencia, som onekligen ser farligt Hello-Kitty-likt ut!
Så där bet jag mig själv i baken!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...