Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Hemsidan!

feb 9, 2010 | TeckningarIdag stängdes min hemsida ner. Det är en smula sorgligt men jag uppdaterade ju aldrig ändå. Dessa två kom tex aldrig upp. De är två av mina favoriter, speciellt campingmålningen (ja jag vet att jag är lite tjatig om det)

Håller för övrigt på med en ny målning nu, lite i campingstilen. Det är olika folk, som egentligen inte har någon relation till varann. Jag gillar det, att det känns liksom….känslokallt på nått sätt. Att folk bara står utplacerade. Titta bara på Edward Hopper, en av mina favoritkonstnärer!
Vilka motiv brukar ni fastna för?

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...