Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Hösten!

sep 7, 2011 | Allmänt

Jag känner hur den ökända höstdeppen smyger sig på, den står envist och knackar på och jag vill bara gömma mig långt in dit den inte når.
När det vankas höstdepp vill jag flytta till New York, åka till Stockholm och pussa brorsbarn eller åtminstone ha en åka-till-mamma-resa inplanerad. Jag vill bort helt enkelt.
Tror att jag kan fly från magklumpen om jag bara byter stad en stund, ibland funkar det. Ibland inte.

Jag får försöka tänka på det fina, att jag kan tända stearinljus och lyssna på musik vid köksbordet med min man, att jag snart får ha mössa och att jag har ett spännande möte inbokat imorgon.

Nu känns det lite bättre.
Men det är nått visst med mammakramar som liksom hjälper mot allting.
Ett kungarike för en sådan just nu.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...