Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Huset!

aug 4, 2011 | Allmänt

Ni vet den där känslan när man är på loppis och ser nått man vill ha men måste se oberörd ut så ingen annan hinner före! Den känslan har jag haft i flera dagar nu, jag vet ju att vi ska kolla på huset på onsdag, att det redan är så gott som vårt, ändå är jag livrädd att någon annan ska hinna före och ta det framför näsan på mig.

Men jag bara MÅSTE få visa det för er, så ni kan förstå hur bubbligt, sockerdrickigt och fantastiskt allt känns just nu!

Här är det, mitt och Emils nya hus!!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...