Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Huset!

feb 1, 2012 | Huset, Tankar och Vardag


Ni var många som undrade var jag köpt stämplarna och företaget som säljer dom heter Mayol, ett danskt företag med hur mycket fint som helst! Fick behärska mig så jag inte köpte alltihop!

Nu är det bara 24 dagar kvar tills vi flyttar in i huset.
Tills vi blir Anna och Emil på Haga.
Tills vi får komma hem och kliva in genom en dubbeldörr och vi måste elda innan vi går in för att inte frysa om tårna.
24 dagar tills vi får fira vårt nya hus med ett dopp i badtunnan, med utsikt över åkrar, skog och ingenting.
Nu är det bara 24 dagar kvar tills vi får sex rum och kök, två walk-in-garderober och oändliga möjligheter att inreda och göra om.
Om 24 dagar tar den här bloggen en ny vändning och blir förhoppningsvis en renoverings-inrednings-jag-bor-på-landet-tecknings-pyssel-blogg.

Sen blir det ännu bättre, för om några månader är det vår och man kan försiktigt ha balkongdörren till ateljén öppen.
Man kan cykla utan att vara rädd för isfläckar.
Man kan låta Fröken få en kull kattungar och sen pussa dom så de blir alldeles blöta i pannan.

SEN, blir det sommar och man äter svettiga ostsmörgåsar på trappan.
Man cyklar till badplatsen, en kilometer bort.
Man har midsommarfest i trädgården och det finns plats för alla att sova över.
Tills man klipper gräset i sommarklänning och målar om fasaden med falu rödfärg.

Jag kan knappt tro att det är sant.
Det känns som jag flyttar in i Bullerbyn och jag blir alldeles varm i magen när jag tänker på att mina barn ska få leka på knarriga trägolv och grilla korv i kakelugnen.

Hem, om 24 dagar flyttar vi hem.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...