Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Huset, del 2!

aug 12, 2011 | Allmänt

I onsdags var det dags att titta hur det såg ut inne i drömhuset! Mycket exalterade anlände vi dit, men själva huset var inte alls som jag hade tänkt mig.
Jag vet egentligen inte hur jag trodde det skulle sett ut men den där rätta känslan alla husägare beskriver, fanns helt enkelt inte där.
Folk säger ju att man vet redan vid tröskeln om det är ”rätt” hus eller inte, och just nu tror jag det stämmer!

Men det finns fler hus, kanske inte lika fina som det här, men känsla räcker ofantligt mycket längre än torn i det långa loppet!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...