Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Huset!

maj 11, 2010 | Tankar och Vardag


Vi åkte aldrig ens och tittade på huset i Gränna. Emil vägrade.
Kanske var det lika bra även om det är svårt att ge upp ett ljuvligt hus.
Men det måste kanske ändå trots allt ligga där man känner människorna.
Om jag fick välja på alla platser i världen att bo på så skulle det utan tvekan bli Värmland!
När jag får en bebis vill jag ha min mamma i närheten, inte 30 mil bort.
Ska börja kika på hus där istället.

Idag har vi kastrerat Allis. Har hemskt dåligt samvete när jag ser henne krypa runt här hemma med ett stort hemskt sår på magen. Stackars lilla skrutten.
Men det var för hennes eget bästa eftersom det är ont om kattpojkar i den här lägenheten.

Jag är klar med tre av fyra målningar till utställningen som är om ynka två veckor, ni kommer väl?
Utställningen är 10 minuters bilresa från Karlstad. Kom kom kom!

Nej nu måste jag nog ge lilla Allis en puss för att hon är så söt och ynklig.
Hon välter omkull varje gång hon försöker gå. Stackarn.

(bild tecknad av bokkei, på mig! Så himla likt så jag blir alldeles mörkrädd!)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...