Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Illustratörsdrömmen!

jul 1, 2010 | Tankar och Vardag


För en dryg vecka sen sökte jag ett illustratörsjobb, ett riktigt fast jobb med lön och sånt där.
Med andra ord ett riktigt drömjobb för en sån som mig!
Så igår fick jag reda på att jag gått vidare så jag fick två uppgifter jag skulle lösa.
Jag satt uppe till halv tre inatt för jag tyckte det var så himlans roligt!
Förhoppningsvis tycker företaget om resultatet också.
Nu håller vi alla tummar vi äger och har! Kom igen nu, hjälp mig att hålla era tummar också!
OM jag skulle få det här jobbet så innebär det en flytt för min del. Vilket jag väntat på länge.
Nu jädrar ska jag visa dom!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...