Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Internet!

aug 19, 2010 | Tankar och Vardag

Mina föräldrar bor på landet. Just nu befinner jag mig också där.
På landet åskar det och när det åskar på landet försvinner internet.
Så jag är internetlös tills på söndag när jag kommer tillbaka till Värnamo igen.
Hoppas ni överlever utan mig några dagar.
Jag har skrikit och kopplat och försökt på alla sätt och vis men jag får helt enkelt inte igång det.
Skrutt.
Nu är jag på mammas jobb och informerar er om detta.
Vi ses på söndag!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...