Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Jackan del 2!

mar 29, 2010 | Pyssel

Idag stegade jag in på Harrys, var arg som ett bi och hade tänkt ut precis vad jag skulle säga. Men i dörren möter jag en kille med min jacka i handen!
Han säger att han fått fel och jag hoppade upp och ner av ren lycka! MIN JACKA!!
Heja fina ärliga snälla människor som lämnar in jackor när de fått fel och fy till dumma människor som inte kan hålla reda på grejerna inne i garderoben!
Tack tack tack snälla kille, nu ska jag aldrig ta av mig jackan igen. Tror jag ska ha den på mig när jag somnar ikväll.

Annars har jag jobbat och pratat arbetsprover hela dagen.
Det finns ett avsnitt av Simpsons där man får se in i Homers hjärna och där inne är det en liten apa som slår med såna där symbaler.
Så känns det i min hjärna, fast bara ”arbetsprover, arbetsprover, arbetsprover”.
Jag höll en hel lektion om arbetsprover idag (för er som missat det så är jag numera bildlärare också) och det va så roligt att få bolla ideér med andra, se hur dom tänker och sådär. Väldigt underskattat.

Nu ska jag återgå till att krama min jacka. Världens finaste jacka.

Såg ni förresten vilket fint inlägg UnderbaraClara skrivit om mig? Hurra för blogglänkar! Det är ett så himla fint sätt att hjälpa varann. Tack!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...