Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Jackan!

mar 28, 2010 | Pyssel


Igår var det fest hemma hos mig. Sen va vi på Harrys och jag dansade som en tok hela kvällen och hade så himla roligt.
Sen blev det sent och jag skulle hämta ut min jacka, då säger killen i garderoben att en man redan hämtat ut den jackan!
Jag trodde han skojade och när jag förstod att det inte var fallet och han faktiskt hade lämnat ut min fina, älskade skinnjacka till någon annan trodde jag att jag skulle gå i taket!
Chefen kom och sa att jag skulle få ersättning för den men jag vill inte ha pengar, jag vill ha min jacka!
Jag stod utanför och grät en halv niagaraflod, hur i helskotta kan man ta någon annans grejer utan att blinka?!
Fina fina jacka, den va en present från Emil och nu är den borta.
Jävla gubbe, jävla Harrys och jävla garderobskille!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...