Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Jobbet!

okt 8, 2011 | Allmänt


Vet ni en sak, precis innan jag åkte till Uppsala va jag på ett spännande möte med Värnamo näringsliv.
När jag la fram min nya ide jag klurat på en stund, blev de så entusiastiska över möjligheterna med projektet att jag numera ska flytta min ateljé dit och hyra ett eget kontor istället för att sitta ensam hemma och jobba!
Där får jag alltså mitt eget rum, mycket större än hemma, tillgång till en coach när som helst och jag får dessutom känslan av att ”gå till jobbet”.
Det känns så himla roligt och jag tror det kommer bli hur bra som helst! Att komma iväg och jobba med sitt eget är så mycket lättare än att göra det hemifrån med lockande project runway, kattungar och diskhögar (dock inte så lockande)
Det här kommer bli toppen!

(skylten hittade jag idag på loppis, tyvärr inte till salu dock)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...