Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Jobbet!

nov 16, 2011 | Kläder, Teckningar

Den här dagen började som alla andra dagar, vaknade, degade i sängen en stund, sen iväg till kontoret.
Inte visste jag att just idag skulle jag hamna på ett möte, där jag fick erbjudandet om att designa en helt egen kollektion med nessesärer, inte visste jag att det mötet skulle leda till ytterligare ett möte där jag också eventuellt ska få designa laptopfodral! Bara sådär.
Och här gick jag runt i godan ro och trodde att denna dagen skulle bli precis som vilken som helst!

Nu ska här tecknas mönster för glatta livet!

På tal om Värmland förresten (för att spä på mitt tjat riktigt ordentligt) sprang jag på sidan lokalpatriot.se där man fick skriva in precis vad det skulle stå på tröjan! Så himla bra, jag som varit runt i alla turistbutiker som finns i Värmland för att hitta den perfekta Värmlandspatriotiska tröjan men utan resultat!
Ända sen jag såg bröllopsfotografen och hans bil, där det står I love Värmland i bakrutan, har jag varit fast! (ville ha ett likdant klistermärke på Emils gröna saab, men fick ett strängt NEJ som svar)
När jag var ung och gick på gymnasiet i Karlstad hade jag en t-shirt där det stod Värnamo. Det var ingen som visste ens vad Värnamo var för nått.
Nu när jag bor i just Värnamo, vill jag ha en Värmlands t-shirt. För att bära fanan högt, bland isterband, polkagrisar och marknadsstånd!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...