Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Jobbet!

sep 18, 2015 | Allmänt

Jag har världens bästa jobb, utan tvekan!
Men ibland önskar jag att jag kunde ha en medhjälpare, eller fler timmar på dygnet.
Som det är just nu så har jag en kölista på tre (!!!) sidor och varje bild tar ju X antal timmar att göra.
Hur mycket jag än skulle vilja så kan jag inte göra det snabbare utan att slarva eller fuska och det vill jag inte. Vill bara lämna ifrån mig saker jag känner mig nöjd med.
Samtidigt som det är lite läskigt att se den där långa listan så är det också lugnande för då vet jag att det finns jobb att göra och det är alltid en lugnande känsla för en frilansare.
Just nu är väntetiden ganska lång, runt två månader för att jag ska hinna med.
Så om ni tänkt beställa något till jul eller så, se till att göra det nu för annars hinner jag tyvärr inte.

Dagens lyxigaste problem.

model

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...