Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Jobbet!

okt 17, 2011 | Tankar och Vardag


Idag har jag begravt mig bland pennor, papper, beställningar och kalenderflickor.
Bästa sortens dag med andra ord!
Dock känns min rygg som en seg ostbåge, det knakar och brakar och jag skulle ge vad som helst för att få hit en stor stark ryggknäckare som kunde smälla rätt mig igen.
Men jag antar att man inte kan få allt så det är bara att bita ihop och fortsätta. Snart, snart snart får jag mitt kontor och då kanske jag kan lära mig att sitta som normala dödliga människor. (jag ska ha banantyg på väggen)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...