Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Jobbet!

aug 30, 2011 | Inredning, Pyssel

Som ni säkert vet så jobbar jag som visual merchandiser på MIO.

Just nu har vi ny katalog ute så min uppgift blev helt enkelt att styla det ”höstmysigt” i entrén.

Här är resultatet!

För att måla tegelväggen grundmålade jag väggen slarvigt med ljus beige. Sen klippte jag till en disktrasa i samma storlek som en tegelsten, rollade den med två olika nyanser av brunt och tryckte helt enkelt på väggen!

När allt var färdigt bättrade jag på med svartbrunt i hörnen på tegelstenarna och voilá; en tegelvägg!

Blev så nöjd att jag funderar på att göra det hemma.

Ett tips bara, gör inte manikyr precis innan, det är liksom att kasta pengarna i sjön kan man säga.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...