Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Julklapparna!

okt 4, 2011 | Allmänt


Kära läsare!
Jag skriver upp de beställningar ni gör i en lista och försöker beta av dom i tur ordning men det tar ändå en stund att hinna med alla.
Efter tre och ett halvt år som bloggare vet jag också att jul är en stressig tid i beställningssammanhang därför tänkte jag att vi skulle vara ute i god tid i år!

Så har ni funderat på att ge bort en teckning i julklapp så är det hög tid att beställa nu!
Ni mailar helt enkelt ett par bilder till a_ileby@hotmail.com, berättar vilken storlek ni vill ha (A4 kostar 800 och A3 kostar 1500) sen är det bara att vänta!

Och minns också, ju roligare beställning, desto snabbare går det haha!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...