Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Kalendern!

dec 13, 2011 | Teckningar


När jag bläddrar i min kalender så känner jag mig himla stolt!
Jag fick en idé, satte mig ner och tecknade den, kontaktade tryckerier, vackra bloggflickor och jobbade dygnet runt i över en månad för att få den färdig.
Nu är den här och ser ut precis så som jag ville!
Det är mäktigt att hämta ut kartonger och sen öppna och hitta sin egen kalender!
Nu längtar jag bara till att det ska bli 2012 så jag kan börja skriva i den.
Här är en hög med bilder från kalendern och man kan även läsa om den i Damernas Värld och nu senast i tidningen sparkling magasin (som finns i Värnamo med omnejd)

Bild lånad från Jessica.

Från Emma.

Bild från Emily.

Elsa är fröken Augusti.

Louise.

Sandra har en kalender ända borta i New York!

och till sist kan man läsa om den hos Clara (fast jag kommer inte in på hennes blogg så jag kan inte hämta hem bilden tyvärr, men ni får helt enkelt tro mig) och hos bästa Karin!

Vill ni beställa en kalender innan jul så är det hög tid nu!
En kalender kostar 300 och två kostar 500.
Maila till: ilebykalender@hotmail.se <------ notera att det är .se och inte .com!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...