Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Kändisarna!

jan 31, 2009 | Tankar och Vardag


Idag är min storebror och min favoritsvägerska Matilda med i Expressens Leva och Bo!
Dom har nämligen en väldans fin och ytterst fiffig lägenhet.
Jättefint repotage och finfina bilder, det enda jag har att klaga på att det står ”sambon Mattias”, det borde stå ”sambon Mattias, även Annas storebror”.
Men jag får väl leva med det då 😉

På måndag eller tisdag dyker Värnamo nyheter upp hemma hos mig och gör ett leva och bo i min lägenhet.
Fan, jag vill också va i expressen. Men jag tror inte min lägenhet skulle täcka fyra sidor, jag tror inte ens den skulle täcka en fotograf och en reporter samtidigt.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...