Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Kaoset!

feb 24, 2010 | Tankar och Vardag


Igår var första gången det stod ”köp medges ej” när jag skulle handla. Jag sjönk genom jorden, fy vad pinsamt. Ursäktade mig att det va precis innan löning även om jag vet att jag inte får någon lön den 25:e.
Allt är ett jäkla kaos, skolan är helt ostrukturerad och det känns som jag slösar bort dyrbar tid. Arbetsproverna står halvfärdiga och ovisade. Känner mig livrädd eftersom det här är min chans.

Jag jobbar med illustrationerna till den amerikanska tidningen på kvällarna, fick precis ett nytt uppdrag inför nån PR-grej med en reklamfirma.
Det är roligt med alla uppdrag, men det är mycket att jobba, plugga heltid, göra arbetsprover och försöka hinna gå på gymmet fyra gånger i veckan.
Ändå står det ”köp medges ej”.

Min mage värker men jag äter magmedicin och jobbar vidare, måste bara ta mig genom den här våren sen ordnar det sig nog.
Jag ska inte klaga, jag älskar ju det här.
Jag bara önskar att det gav lite mer tillbaka och att min mage hade tyckt det va lika fantastiskt som jag att vara illustratör.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...