Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Kärleken!

feb 6, 2012 | Bröllop, Tankar och Vardag, Teckningar


Igår gjorde jag nått jag aldrig trodde jag skulle göra (men som jag drömt om i smyg) jag köpte en bröllopstidning. Amelias variant för att vara exakt.
Jag bävade för dess innehåll då jag var rädd att den skulle svämma över av prinsesskit och glittertjaffs.
Det gjorde den inte.

Det den däremot gjorde va att ta upp sådana saker jag funderat på, priser och hur man ska sitta. Sånt där som ingen människa har en aning om.
Nu vet jag.
Tack Amelia!

Jag kände mig väldigt tillfreds igår när jag satt ensam hemma, åt lösgodis och läste om bröllop.
Min kära man är nämligen i Frankrike och åker skidor i en hel vecka.

Jag tycker dock om att vara själv.
Trivs med att inte diska, lukta äckligt och äta godis ifred.

Idag fortsatte jag i kärlekens tecken och tecknade den här bilden av Elsa och Vargen.
Dom luktar nog aldrig äckligt.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...