Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Karriären!

sep 10, 2010 | Tankar och Vardag

Tadaaaaaaaaa!!
Det här var min andra dag i studion och eftersom jag är lärling hos den absolut bästa (och uppenbarligen modigaste) så lät Jojje mig tatuera honom på benet redan nu!
Jag var livrädd och alldeles skakig innan men sen gick det ändå hyffsat bra. Tur jag hade en tålig kund som bara gnällde litegrann.
Så här är den, min första, mycket vingliga, dödskalle!
Jag är hemskt nöjd, trots att linjerna är alldeles darriga, för att vara första tycker jag det är helt okej.
Fast jag har ju inte ett dugg att jämföra med men ändå.

Nu ska jag sätta mig coh skissa på mitt nästa offers tatuering, nämligen Emil!

Du som undrade om jag kunde göra svalor så är svaret ja, jag kan göra det mesta (eller ja, man vet ju inte hur skev den blir men jag kan FÖRSÖKA göra det mesta) och just nu är tatueringarna gjorda av mig i princip gratis, man får dom för att man är modig nog att våga helt enkelt!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...