Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Karriären!

okt 7, 2011 | Allmänt


Idag beger jag mig mot storstan och med mig i bagaget har jag en hel hög med nya teckningar!


Min första anhalt är Uppsala och träffa mamma, Matilda, storebror och lilla Majken!
Där stannar jag och bara har det fint tills på tisdag när allvaret drar igång!
Då är tanken att jag ska visa mina bilder på modepressveckan inne i Stockholm och på torsdag är det ett event där mina bilder hänger uppe. Dock är det inget event för allmänheten så jag kan tyvärr inte tipsa er om att gå dit.
Men jag lovar att fota massor så ni får se ändå.


Håll nu alla tummar ni har för att det här ska gå bra och ser ni mig i Uppsala eller Stockholmstrakten är det bara att säga hej!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...