Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Karriären!

apr 6, 2009 | Tankar och Vardag


Det knakar och rör sig i bloggen, för snart kära vänner händer det grejer!
Stora saker på gång och jag är liksom lyckligare än på länge.
Det finns folk, som genom alla tider sagt att det inte går att leva på att teckna. Men jag har som drivkraft att bevisa motsatsen och idag hände något som gör att min motivation blev ännu lite starkare.

För om man vill nått, riktigt jäkla mycket då går vad som helst!
Sen kan alla surgubbar och bittertanter sitta där och muttra om att man inte bara kan ha roligt hela tiden.
Man kan visst ha roligt hela tiden, om man bara ger sig fan på att det går och aldrig finner sig i något mindre.
Så snart börjar mitt nya genomroliga liv!
Jag tror bestämt jag ska fira detta med en avokado!

(bilden är från min favorittecknare Joanna Rubin Dranger, har ni inte läst Fröken Märkvärdig och Karriären så är det mitt absolut bästa boktips för PRECIS så är det att försöka vara kreativ)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...