Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Katten!

jan 5, 2009 | Tankar och Vardag


Hur gick det då med katten jag pratade om, jo jag funderar fortfarande.
Min pojkvän är allergisk mot katter men vi bor ju inte ihop och han fick ju flytta till Åre ett halvår trots att jag är allergisk mot Åre så då borde ju jagg få ha en katt, visst visst?!

Jag har en katt sedan innan, fröken Hermine som numera bor hos min mamma och pappa på landet. Jag tog Hermine från ett katthem i Södertälje och när jag sedan kom in på konstskola i Gerlesborg och bodde i ett pyttelitet torn så kunde faktiskt inte katten följa med så hon fick bo hos mina föräldrar där hon kan gå ute och göra som hon vill.
Jag SKULLE kunna flytta ner henne hit nu men det känns lite elakt att flytta en katt som varit ute och haft fria ängar att springa på och sen tvingas bo i en lägenhet på 30 kvadrat.
Men om jag räddar en ny katt, då är ju min lägenhet tusen gånger bättre än att bli avlivad, eller vad tror ni?

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...