Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Kompisarna!

feb 25, 2009 | Tankar och Vardag


Igår klockan sex anlände jag till Göteborg helt slut efter en heldag på jobbet men möttes upp av en Rebecca som slängde sig över mig så tröttheten liksom gick över av sig själv.
Vi mötte upp Anders och Jody och gick och fikade.
Det här är sådana där vänner som varit med sen man va liten, vi bodde grannar i ett typiskt svensson-villa-kvarter, vi spelade brännboll, lekte kurragömma, drack 3,5:or och blev vuxna ihop.
Dessa människor vet allt om mig, jag behöver inte låtsas, inte tänka, inte spela utan bara va.
Vi skrattade så jag hade kramp i magen när jag skulle hem, vi såg sångaren i soundtrack of our lives och vi kramades och pussades och ville liksom inte gå åt olika håll.
Med andra ord helt klart värt den korta stunden i Göteborg!

Min far ringde och sa att hade ”blitt ve” som vi säger i värmland, en dymo! Åh som jag önskat mig en sån! Nu kan jag skriva massor med fina retroetiketter på allt jag äger och har!
Blitt ve betyder allt från att man fått något, lånat något, hittat något och ibland även ”råkat sno nått”. I detta fall va det nog en blandning av sno och hitta haha.
Men tack! Hurra vad här ska märkas grejer!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...